Klantervaringen

Wij maken onze klanten graag blij. Onderstaand een aantal van onze referenties.

Orthomoleculair Oefentherapeut, Seas Voeding en Leefstijl – Mensendieck Baarn
Saskia van Garderen
Orthomoleculair Oefentherapeut, Seas Voeding en Leefstijl - Mensendieck Baarn

Ik ben recentelijk overgestapt naar het kantoor van Kooij & Sieben. De reden voor mij was de betrokkenheid bij mij als klant, mijn bedrijf en de tarieven. Beiden werken professioneel, de communicatie verloopt via mail/app, of je kan zo het kantoor even binnenstappen zonder enig probleem. Door de administratie maandelijks bij te werken, ze attenderen je hier ook op!, heb je alles up-to date. Werkt fijn voor beide partijen. Ik raad het kantoor zeker aan.

Lifetime Fotografie
Mieke Wegerif
Lifetime Fotografie

Sinds een aantal jaar kom ik voor mijn administratie bij Kooij en Sieben. Ze denken goed mee met de groei van mijn jonge bedrijf. Ze zijn erg klantgericht en professioneel. Bij dit leuke jonge team kan je vol vertrouwen terecht, en ben je in goede handen!

Het Leertheater
Luca van Loenen en Tim Pieterson
Het Leertheater

Bert en Johnny weten als geen ander de fiscale zaken van jouw bedrijf te regelen. Ze zijn bovendien zeer adequaat, flexibel en taakgericht. Wij laten onze fiscale kopstukken met alle vertrouwen achter bij deze mannen in Baarn!

Installatiebedrijf Koster
Marcel en Esther Koster
Installatiebedrijf Koster

We zijn 4 jaar geleden een installatiebedrijf begonnen. Er komt een hoop op je af, de administratie hebben wij hier ondergebracht. Wat zijn we hier blij mee. Het is een super fijn bedrijf voor vragen, dingen waar we tegenaan lopen, je krijgt super snel antwoord of ze helpen je de juiste richting in. Kortom een fijn bedrijf om mee samen te werken. Zeker een aanrader! Installatiebedrijf Koster.

TNDB
Niels Lambrechts
TNDB

Ik ben al geruime tijd klant bij Johnny en Bert. Zij regelen mijn volledige bedrijfsadministratie. Ik heb ze leren kennen als een ‘no-nonsense bedrijf’ welke afspraken ook echt nakomt. Zij zijn laagdrempelig, vakkundig en makkelijk in de omgang. Al met al ben ik meer dan tevreden en kan ik ze van harte aanbevelen.

Wij spreken u graag

Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren op 035 543 6012. U kunt ons ook een terugbelverzoek sturen via onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.