Non-profitorganisaties

Wij zetten onze dienstverlening en expertise ook in voor non-profitorganisaties, zoals verenigingen en stichtingen. We snappen de verwachtingen van uw geldverstrekkers (bijvoorbeeld gemeentes) bij financiële rapportages en zijn bekend met de speciale financiële en fiscale regels voor non-profit. We adviseren u daar graag over.

Werkwijze

Kooij & Sieben werkt samen op basis van persoonlijk contact en wederzijds vertrouwen. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende kennismaking. Stel uw vraag in het formulier op deze pagina en we nemen snel contact met u op.

Kennismaken kan in een online omgeving (Skype, Zoom etc), bij ons op kantoor in Baarn, bij u op kantoor of op een externe locatie, net wat u het prettigste vindt. In dit eerste, vrijblijvende, gesprek gaat het om wederzijds vertrouwen en dat u een goede klik met ons voelt.

Wij inventariseren uw wensen en behoeften en adviseren u welke diensten hierbij goed aansluiten. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een offerte op maat.

Wij kunnen het volgende voor u verzorgen:

Diensten voor verenigingen en stichtingen

  • Het bijhouden van de administratie
  • Periodiek een gesprek waarin wij de resultaten van de organisatie doornemen
  • Het adviseren over fiscale voordelen
  • Verzorgen van eventuele loonadministratie
  • Het opstellen van een begroting

Tarieven

In een persoonlijk kennismakingsgesprek vertellen wij u graag meer over onze tarieven. Daarbij is het mogelijk om te werken met een vast uurtarief of voor een vaste totaalprijs. Net wat u prettig vindt.

Wij spreken u graag

Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren op 035 543 6012. U kunt ons ook een terugbelverzoek sturen via onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.